Youtube fara reclame – Cum poti bloca reclamele

Reclamele de pe Youtube pot fi deseori agasante iar de multe ori auditia unui playlist pe Youtube poate fi intrerupta de reclamele Youtube. Cum putem bloca si avea Youtube fara reclame chiar daca nu suntem dispusi sa trecem la varianta premium Youtube.

Cum poti avea Youtube fara reclame

Pentru cei ce doresc sa se uite pe Youtube fara reclame si care din diferite motive nu aleg varianta far reclame Youtube premium iata cateva programe software si aplicatii gata sa elimine reclamele de pe Youtube.

Browser Brave

Brave este un browser pentru navigarea pe internet, disponibil gratuit pe Magazin Play, care încorporează nativ un modul de blocare a reclamelor de publicitate.

Nu este o aplicație dedicată vizionării videoclipurilor de pe YouTube așa cum era YouTube Vanced, dar acest browser poate fi folosit foarte ușor să blochezi reclamele de publicitate în timp ce navighezi pe internet, inclusiv pe YouTube.

NewPipe aplicatie

NewPipe este o altă alternativă la YouTube Vanced. Aplicația NewPipe blochează reclamele de publicitate de pe YouTube, permite redare în fundal, oferă funcția Picture-in-Picture, poți să descarci videoclipuri și multe altele.

Ad Bloker direct in Browser

Desigur cand vine vorba de ad blokere avem cateva recomandari de incercat insa atentie nu totdeauna si functioneaza prin instalarea in addons a unei aplicatii de blocare reclame pentru Youtube.

 • TotalAdblock: este capabil să blocheze reclamele, pop-up-urile, bannerele flash și orice fel de reclame de pe YouTube și alte site-uri web.
 • AdLock: e o aplicație de ad block pentru Windows, Mac, Android și iOS, care poate bloca reclamele de pe YouTube, inclusiv cele din transmisiunile live, și poate elimina anunțurile video înainte sau în timpul videoclipurilor.
 • AdGuard AdBlocker: poate preveni afișarea anunțurilor video înainte sau în timpul videoclipurilor și poate elimina elementele inutile din paginile web.

Topul extensiilor de blocare a reclamelor pentru browsere

Multe site-uri folosesc software special pentru a contracara blocarea reclamelor și s-ar putea să fiți surprins că extensia sau aplicația pe care ați instalat-o nu poate împiedica reclamele de pe YouTube.

De aceea, cel mai bine este să optezi pentru un blocant de încredere. Unele aplicatii de blocare a reclamelor cu o bună reputație includ urmatoarele aplicatii:

 • AdBlock – O extensie populară, cu peste 60 de milioane de utilizatori, care poate opri bannerele, adnotările și reclamele pre-roll de pe YouTube. În afară de Chrome, este compatibil și cu browserele Firefox, Safari și Edge. În plus, vă permite să adăugați pe o listă albă paginile care împiedică accesul cu blocante de reclame.
 • Adblock Plus (ABP) – Printre cele mai bune aplicatii ce blocheaza reclame pentru YouTube;
 • AdGuard – Disponibil ca extensie de browser care blochează reclamele video, urmăritorii și programele spyware. De asemenea, poate avertiza împotriva site-urilor malițioase.
 • AdBlocker Ultimate – Un blocator de reclame gratuit pentru YouTube și alte site-uri care blochează și urmăritorii și programele malware. Este susținut de donațiile comunității.
 • Stands Fair AdBlocker – O extensie ușoară pentru a face navigarea mai rapidă. Blochează mai multe tipuri de reclame, inclusiv reclamele video cu redare automată.
 • AdLock – Eficient în blocarea reclamelor de pe YouTube și de pe site-urile de socializare (cum ar fi reclame video, bannere și pop-up-uri). De asemenea, funcționează foarte bine cu dispozitivele iOS.

Urmăriți YouTube fără reclame pe smartphone-ul și tableta

Există mai multe aplicații de blocare a reclamelor pentru dispozitivele de telefonie mobilă (Android și iOS).

Adblock Plus, AdGuard și AdBlocker Ultimate au toate aplicații care pot fi instalate direct pe dispozitivele Android, iPhone și iPad. Alte alternative sunt AdBlock și AdLock.

YouTube Vanced a permis utilizatorilor de Android să urmărească o versiune fără reclame a YouTube pentru o perioadă de timp, dar Google a închis-o. SkyTube este o aplicație similară care încă funcționează pe smartphone-uri. Aceasta le permite utilizatorilor să își personalizeze experiența YouTube prin includerea pe lista neagră a canalelor și filtrarea videoclipurilor în funcție de preferințele lingvistice.

Daca nu vrei sa inslatezi sau sa incerci programe si aplicatii de blocare reclame cel mai simplu mod este sa iti faci un abonament la Youtube Premium astfel nu vei mai avea reclame pe Youtube si poti naviga linistit cat doresti fara a mai vedea reclame.

Pret Abonamente Youtube Premium

 • abonamentul YouTube Premium individual – 26 lei / lună;
 • abonamentul YouTube Premium familie – 39 lei / lună;
 • abonamentul YouTube Premium student – 15 lei / lună.

Vezi promotiile si ofertele de pe Youtube Premium

Afla cum poti configura un router Wifi6 de la DIGI pentru a avea o conexiune la internet stabila menita sa iti permita vizionarea full HD si 4K pe Youtube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button