Webcam din Poiana Brasov live

Urmărește imagini în direct din Poiana Brașov cu ajutorul camerelor video amplasate în diferite locații. Poiana Brasov este locul unde cautam sa evadam atunci cand dorim sa practicam sporturile de iarna intrucat in Poiana Brasov avem partii de schi indragite de turistii din Romania si de peste hotare.

Teleferic Grand Hotel - Poiana Brasov - Live

Situat în stațiunea Poiana Brașov, la doar 50 de metri de teleschi, în partea de jos a pârtiei de schi Subteleferic, Teleferic Grand Hotel oferă cazare cu vedere panoramică la munte și WiFi gratuit. Acest hotel îmbină elemente rustice şi căldura lemnului cu facilități de înaltă tehnologie. Camera web este situata la Hotel Teleferic din Poiana Brasov si transmite live non stop.

Imagini live prin webcam amplasat la Partia Bradul Poiana Brasov

Partia Bradul - Poiana Brasov

Prin intermediul camerelor web cu vedere panoramica catre partie sau de la baza acestora se poate observa gradul de aglomeratie din Poiana Brasov dar si starea partiilor. Daca esti pasionat de schi atunci poti urmarii live imagini prin intermediul camerelor web din Poana Brasov.

Poiana Brașov Webcam Live HD

Vedere panoramica prin intermediul webcam Poiana Brasov AnaTeleferic

Webcam ANATELEFERIC-vedere panoramica de la YAGER CHALET

Partii de schi din Poiana Brasov

PÂRTIA BRADULUI

Pârtia are un grad de dificultate scăzut, cu o lungime totală de 430 de metri și o lățime medie de 71 de metri. Diferență de nivel este de 71 de metri, punctul de plecare fiind la o altitudine de 1106 metri, iar punctul de sosire la 1035 metri.

Este singura pârtie din Poina Brașov dotată cu instalație de nocturnă, fiind foarte populară în rândul începătorilor.

PÂRTIA DRUMUL ROȘU

Este cea mai lungă pârtie din Poiana Brașov, în lungime totală de 4752 de metri și o lățime medie de 22 de metri. Pârtia este încadrată la un grad de dificultate medie-ușoară, diferența de nivel fiind de 715 metri, cu plecare de la o altitudine de 1765 metri și sosire la 1050 metri.

PÂRTIA SULINAR

Este o pârtie cu un grad de dificultate mediu, lungimea totală fiind de 2820 metri, cu o diferență de nivel de 635 metri. Accesul la pârtie se poate face folosind Telegondola Express Postavaru, Telecabina Kanzel, Telecabina Capra Neagră.

PÂRTIA SUBTELEFERIC

Pârtia Subteleferic este o pârtie dificilă, cu o lungime totală de 2200 de metrii și o lățimme de 35 de metri. Diferența de nivel este de 650 metri, punctul de plecare este la 1700 de metri (la stația de sosire a telegondolei), iar punctul final este la stația de plecare a gondolei.

PÂRTIA LUPULUI

Pârtia Lupului este o pârtie dificilă, cu o lungime totală de 2605m, diferența de nivel fiind de 728 metri (plecare de 1703 metri și sosire la 975 metri).

PÂRTIA KANZEL

Pârtia Kanzel este o pârtie dificilă, cu punctul de plecare la 1760 de mtri și sosire la 1651 metri, lățimea pârtiei fiind de 50 de metri.

Iti mai recomandam sa urmaresti detalii si programul de functionare pentru telecabina Tampa din Brasov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *