Transmitere index autocitit si Facturi Hidroelectrica

Totul despre facturile Hidroectrica si despre modalitatea de a transmite un index autocitit la Hidroelctrica. Factura Hidroelectrica a fost subiectul multor dezbateri publice mai ales datorita faptului ca, o mare parte din clientii companiei nu au primit facturile aferente consumului lunar la Hidroelectrica.

Vezi cum poti sa trimiti un index autocitit pentru a avea o factura corecta si pentru a nu plati in plus pentru ceva ce nu ai consumat. Hidroelectrica este furnizorul care in ultimul an a preluat cei mai multi clienti iar de aici importanta cunoasterii modului de transimitere index la Hidroelectrica este esentiala pentru dvs.

Transmitere index Hidroelectrica autocitit

Pentru a trimite un index autocitit la Hidroelectrica este necesar sa apelam numarul de telefon 0800 800 359 (APEL GRATUIT) doar in perioada 24 respectiv 28 a lunii curente.

Informatii suplimentare  puteti obtine prin apelarea  serviciului Call Center la numarul de telefon: 021.9834

Pentru a trimite indexul este necesar sa identifici si codul atribuit locului de consum. Cu sguranta odata cu lansarea aplicatiei Hidroelectrica vom avea mai multe optiuni de transmitere index autocitit la Hidroelectrica.

Facturi si factura Hidroelectrica

Pe factura Hidroelectrica se va regasi anumite date ce reflecta contractul tau cu compania, consumul lunar si pretul facturat aferent consumului lunar.

Ce apare pe factura Hidroelectrica

Produse facturate – energie electrica
Sold la data emiterii facturii curente Hidroelectrica;
Consum de energie in perioada facturata.

Detalii despre datele aparute pe facturile Hidroelectrica

1. ENERGIE ACTIVĂ …. kWh …. …. …. ….
2 ACCIZA CONSUM IN SCOP NECOMERCIAL (4,74 LEI/MWH) …. kWh …. …. …. ….
3 CERTIFICATE VERZI …. kWh …. …. …. ….
4 CONTRIBUTIE COGENERARE INALTA EFICIENTA …. kWh …. …. …. ….
5 TARIF SERVICII DE SISTEM (SS) …. kWh …. …. …. ….
6 TARIF MEDIU DE EXTRAGERE (TL) …. kWh …. …. …. ….
7 TARIF MEDIU DE INJECTIE (TG) …. kWh …. …. …. ….
8 TARIF DISTRIBUTIE JOASA TENSIUNE …. kWh …. …. …. ….
9 ENERGIE REACTIVA INDUCTIVA 1X kVArh
10 ENERGIE REACTIVA INDUCTIVA 3X
11 ENERGIE REACTIVA CAPACITIVA 1X
12 ENERGIE REACTIVA CAPACITIVA 3X
13 TOTAL DE PLATĂ FACTURĂ CURENTĂ / LOC CONSUM.

Cum poti sa platesti factura Hidroelectrica

Conform cu specificatiile oficiale exista mai multe modalitati pentru plata unor facturi Hidroelectrica dupa cum se poate exemplifica ceva mai jos:

1. In Aplicația ONLINE a băncii, prin intermediul unui ȘABLON, în care trebuie sa completați datele de identificare a plății, menționate în factură;
2. La Automatele de plată;
3. Prin scanarea Codului de Bare, la partenerii care au această facilitate;
4. Prin DIRECT DEBIT.

Factura Hidroelectrica este emisa catre client in functie de contractul fiecaruia de regula faturile sunt emise intr-o perioada comuna astfel incat pana la data scadenta sa avem un termen rezonabil ce nu se suprapune cu perioada de transmitere index pentru urmatoarea factura Hidroelectrica.

Este foarte important sa transmiti un index autocitit in perioada valabila de transmitere index astfel incat factura Hidroelectrica sa reflecte consumul real la momentul in care alegi sa trimiti un index autocitit.

Indexul estimat reprezinta conventia de consum intre client si companie atunci cand ai semnat un contract valabil. De regula consumul estimat se stabileste in functie de consumul dvs lunar insa pot aparea diferente intre consumul estimat si cel real.

Facturile Hidroelectrica pot fi plătite într-un interval destul de larg, de 45 de zile în cazul clienților casnici, respectiv de 30 de zile în cazul consumatorilor non-casnici, perioade pentru care nu sunt percepute penalități.

Hidroelectrica este lider in productia de energie electrica si principalul furnizor de servicii tehnologice necesare in Sistemul Energetic National. Compania a preluat nenumarati clienti de la alti furnizori insa mai avem de asteptat pana cand vom avea un sistem complet automatizat de gestiune si informare in timp real.

Asteptam cu nerabdare si o aplicatie care va usura relatia dintre furnizor si client dar si modul prin care poti sa platesti rapid facturi la Hidroelectrica.

Hidroelectrica anunta faptul ca,  „aplicațiile destinate clienților noștri vor fi disponibile în curând pentru sistemele iOS și Android. Acestea sunt în curs de dezvoltare și momentan lucrăm la sincronizarea acestora cu bazele de date, urmând să parcurgem pe rând etapele de testare și lansare efectivă. Sincronizarea aplicațiilor cu sistemul informatic se va va realiza după probarea funcționării conforme a noilor softuri.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button