Roaming Digi Mobil – Activare si Tarife 2024

Activare roaming Digi 2024

Roaming Digi Mobil. Cum activam optiunea de roaming DIGI si care sunt tarifele practicate de operatorul de telefonie mobila atunci cand suntem in roaming la DIGI.

Serviciul de roaming Digi, permite utilizatorilor să își folosească telefoanele mobile în afara țării lor de origine, folosind rețelele operatorilor de telefonie mobilă din alte țări. Acest lucru înseamnă că poți efectua și primi apeluri, trimite și primi mesaje text dar iti poate oferi si acces la internetul mobil, în timp ce te afli într-o altă țară straina.

Roaming DIGI Mobil Romania

Serviciul de roaming la Digi poate fi extrem de util pentru că si avem mai jos exemplele noastre:

 1.  Îți permite să rămâi conectat și să comunici cu familia, prietenii și colegii chiar și atunci când ești în călătorie în străinătate sau in vacanta. In ghidul de activare roaming DIGI vom vedea cum activam serviciul de roaming Digi in 2024.
 2. Acces la internet mobil: Poți accesa internetul mobil pentru a căuta informații, hărți, rezervări sau orice altceva ai nevoie în timpul călătoriei sau vacantei tale.
 3. Serviciul de roaming DIGI , iți oferă o cale de a efectua sau primi apeluri în caz de urgență sau în situații de siguranță, chiar și atunci când nu ai acces la o rețea Wi-Fi.

Tarife Roaming DIGI Mobil 2024

Tarife Roaming Digi Mobil. Compania DIGI Mobil a făcut eforturi semnificative pentru a oferi tarife competitive și transparente în 2024. Iată câteva exemple:

 • Roaming DIGI în Turcia. Apeluri la 0.1998 E/minut, iar utilizarea de internet costă doar 0.0013 E/MB.
 • Roaming în țările UE (cum ar fi Grecia, Italia sau Bulgaria). Apelurile sunt la 0.0090 E/minut, iar datele mobile costă doar 0.0004 E/MB.

Activare Roaming din Contul Online

Modalitati de activare Roaming Digi.  Pentru a activa roamingul, accesați contul dvs. pe site-ul oficial DIGI Mobil. Navigați în secțiunea „Serviciile mele,” alegeți „Digi Mobil” și selectați numărul de telefon pentru care doriți să activați roamingul. Urmați pașii simpli pentru a finaliza procesul în doar câteva minute.

Optiunea 2 pentru activare Roaming DIGI Mobil este prin apel la numarul de telefon *777 sau 031.400.7777 pentru asistență telefonică activare roaming DIGI. Operatorii de la serviciul de relații cu clienții vă vor ghida prin procesul de activare, oferindu-vă toate detaliile de care aveți nevoie.

Activare roaming Digi direct din contul de client

activare roaming digi 2024

Iata mai jos optiunile de configurare si activare serviciul de roaming pentru abonati DIGI Mobil. Identificam situatiile prin care activam direct din contul online.

Activare din cont pentru roaming de voce Digi

 1. Intră în contul tău Digi.
 2. Accesează secțiunea „Serviciile mele” pe site-ul oficial DIGI;
 3. Selectează secțiunea „Digi Mobil”
 4. Alege numărul de telefon pentru care vrei sa activezi roaming DIGI Mobil;
 5. Selectează „Configurează” și apoi „Roaming voce”
 6. Apasă butonul „Activează”

Activare din cont pentru roaming de date Digi

 1. Intră în cont
 2. Mergi la „Serviciile mele”
 3. Selectează „Digi Mobil”
 4. Alege numărul de telefon pentru care dorești roaming de date
 5. Selectează „Configurează” și apoi „Roming Date Mobile”
 6. Dupa care „Activeaza”.

Calitatea serviciului de roaming DIGI Mobil in 2024

Calitatea semnalului în momentul in care suntem in roaming, poate varia în funcție de mai mulți factori,  enumerati pe scurt mai jos in cadrul acestui articol:

 1. Rețeaua operatorului partener: În timpul roamingului, telefonul tău mobil se conectează la rețeaua operatorului de telefonie mobilă partener în țara respectivă. Calitatea semnalului poate depinde de calitatea și acoperirea rețelei acestui operator.
 2. Infrastructura locală: Infrastructura de telecomunicații din țara în care te afli poate varia în funcție de densitatea populației, relieful terenului și alte factori geografici. Acest lucru poate afecta, de asemenea, calitatea semnalului de roaming DIGI Mobil.
 3. Distanța față de turnurile de telefonie mobilă ale operatorului local poate afecta puterea semnalului pe care îl recepționezi. În zonele urbane dens populate, semnalul este adesea mai puternic, în timp ce în zonele rurale sau izolate, semnalul poate fi mai slab.
 4. Calitatea telefonului și a echipamentului: Calitatea telefonului tău mobil și a echipamentului său poate influența, de asemenea, calitatea semnalului pe care îl primești în timpul roamingului.

Datorită acestor factori, este posibil să experimentezi variații în calitatea semnalului în timpul activarii serviciului de Roaming 2024. Este important să fii conștient de aceste aspecte și să îți ajustezi așteptările în funcție de condițiile locale.

Cum iti dai seama ca esti in Roaming la Digi Mobil?

Daca planuiesti sa pleci intr-o calatorie este bine sa te asiguri ca, ai serviciul de roaming activat si setat corect. In cele ce urmeaza vom evidentia modul prin care poti verifica ca deja folosesti serviciul de roaming Digi Mobil.

Descopera ghidul prin care te poti porta la DIGI Mobil – Iti recomandam ghid de portare abonament la Digi Mobil.

Există câteva modalități de a determina dacă te afli în roaming la Digi Mobil astfel:

 1. Indicația operatorului de rețea: Pe ecranul telefonului tău mobil, în colțul sau partea de sus, ar trebui să existe o indicație a rețelei la care ești conectat. Dacă vezi numele unui operator de rețea diferit de cel obișnuit sau local, este posibil să fii în roaming.
 2. Notificări sau avertismente: Unele telefoane mobile pot afișa notificări sau avertismente atunci când intri în roaming, indicând faptul că vei fi taxat pentru utilizarea serviciilor în afara țării tale de origine.
 3. Setările telefonului: În setările telefonului tău, poți verifica informațiile despre rețea pentru a vedea dacă ești în roaming. De obicei, există o secțiune „Setări de rețea” sau „Informații despre rețea” unde poți găsi aceste detalii.
 4. Consultarea operatorului: Poți verifica și cu operatorul tău de telefonie mobilă, in speta Digi Mobil, pentru a vedea dacă serviciile tale sunt active în zona în care te afli. Operatorii pot oferi și informații despre tarifele de roaming și opțiunile disponibile pentru a reduce costurile.
Activare roaming pentru internet  la DIGI Mobil

activare date mobile digi

Iata cateva sfaturi utile pentru utilizarea internetului in roaming atunci cand esti constrans de pretul abonamentului tau la DIGI.

 1. Utilizează internetul: După ce telefonul tău mobil este conectat la rețeaua de roaming Digi, poți începe să utilizezi internetul mobil așa cum ai face în mod normal, navigând pe web, verificând e-mailurile sau folosind aplicațiile mobile.
 2. Monitorizează utilizarea datelor: Asigură-te că monitorizezi utilizarea datelor tale în timpul roamingului pentru a evita costurile suplimentare. Poți verifica statisticile de utilizare a datelor în setările telefonului tău sau prin intermediul aplicației operatorului tău de telefonie mobilă.
 3. Dezactivează datele mobile când nu sunt necesare: Pentru a economisi date și a evita costurile suplimentare, dezactivează datele mobile atunci când nu le folosești activ. Poți face acest lucru în setările telefonului tău.

In cazul in care nu te descurci cu activarea serviciului de roaming Digi poti sa intri in contact cu echipa de relatii clienti DIGI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button