Relatii cu clientii – Call center Orange Deranjamente

Cum intri in contact cu serviciul de relatii cu clientii de la Orange pentru informatii si deranjamente servicii fixe sau mobile Orange Romania.

Importanta unei bune interactiuni cu serviciul de relatii cu clientii pentru fiecare companie este vitala in raportul cu clientii sai. Astazi ne propunem o analiza asupra modului prin care putem interactiona cu serviciul de relatii cu clientii Orange Romania.

Contact call center relatii cu clientii Orange

Numerele de telefon prin care poti apela serviciul de relatii cu clientii Orange sunt expuse in cele ce urmeaza:

Contact OrangeDeranjamente şi servicii cu clienţii · Serviciu cu clienti: 300 / 0374300300

300 – Serviciul Clienţi – este valabil și pentru clienții “Orange Romania Communications (pentru serviciile de internet, TV si Telefonie Fixă preluate de Orange România)

401 – Serviciul Suport Clienţi 

 •  Acces direct la operator pentru abonaţi, 24 de ore din 24, 7 zile din 7
 • Tarif naţional 0.14 euro/minut, TVA inclus, primele 40 de secunde sunt gratuite

474 – Serviciul Clienți în limba maghiară pentru PrePay și abonamente

 • Accesul la un operator este disponibil de luni până vineri, între orele 08:00-20:00 și sâmbăta, între orele 08:00-16:00 (apel gratuit pentru clienți abonați din rețeaua Orange) și la numărul 0744.940.474 (apel cu tarif normal).
 • Pentru clienții PrePay sunt gratuite primele 2 apeluri efectuate intr-un interval de 30 de zile. Incepand cu al 3-lea apel din acest interval, transferul către un consultant va fi taxat cu 0.05 euro credit/minut.

228 – Serviciul Clienți pentru persoane cu deficiente de auz

 • Acces gratuit la operator în fiecare zi, între orele 08:00-20:00
 • Asistență prin SMS dedicată exclusiv clienților cu deficiențe de auz
 • Nu poate fi accesat în Roaming.

Chatbot Djingo te poate ajuta cu infomații despre codul PUK, schimbare de SIM, detalii despre portare, roaming, suspendarea/reconectarea numărului în caz de pierdere/furt, perioada contractuală, etc.

Serviciul in limba maghiara: 474 / 0744940474

Putem apela gratuit numarul de mai sus de luni pana vineri in intervalul orar 08:00 – 20:00 si sambata intre orele 08:00 – 16:00.

Cartela PrePay: *100#

Daca tastezi *100# si apelezi vei avea informatii despre urmatoarele:

1. Bonus și Promoții

2. Roaming, internațional și mesagerie vocală

3. Opțiuni – opțiuni de voce, internet sau opțiuni speciale cum ar fi Deezer, Orange Cloud sau Antivirus

4. Credit și reîncărcare

5. Contul meu, PUK și blocare număr

6. Setări automate pentru internet si MMS.

 

Contact Orange prin serviciul de chat

Iata cum poti sa aplelezi la serviciul de chat disponibil la Orange:

 • Când iei legătura prin chat cu serviciul clienți, poți interacționa cu Djingo, un asistent virtual creat special pentru a-ți oferi asistență.
 • Djingo învață din fiecare conversație pe care o poartă astfel încât, în curând, va putea să te ajute indiferent de întrebarea pe care o ai.
 • Dacă ai nevoie de ajutor în timpul plasării unei comenzi în magazinul online, suntem alături de tine în timp real, pe chat. Fereastra „Asistență magazin online” se va deschide automat, iar noi îți stăm la dispozitie.
 • Dacă ai o problemă cu telefonul tău şi vrei să consulți un tehnician, poti să un mail scrii la adresa service@orange.com

Telefon Orange pentru consum resurse abonament/cartela

Serviicul info consum de la Orange reflecta conumul tau de resurse alocat abonamentelor tale. Acest serviciu poate fi consultat prin mai multe modalități:

 • fie din contul My Orangesecțiunea consum și facturi – cronos: ​
 • fie prin apel gratuit la numărul scurt 415 sau a secvenței *115#. Vei primi imediat pe telefonul tău o notificare ce va conține informații despre resursele tale
 • sau din aplicaţia My Orange (Android şi iOS).

Deranjamente servicii Orange

Deranjamentele serviciilor Orange Romania reprezinta functionarea defectuoasa a serviciilor contractate. In acest caz este necesar sa apelam serviciul de relatii cu clientii de la Orange pentru a semnala problema tehnica aparuta la nivelul retelei.

Cand poti contacta serviciul de call center Orange?

 • ai de semnalat deranjamente servicii Orange;
 • informatii despre facturi;
 • abonamente Orange si oferte pentru prelungire abonament;
 • informatii despre serviciul de televiziune de la Orange;
 • alte solicitari ce fac obiectul relatiei dintre client si companie.

Mentionam faptul ca, accesul la un operator este disponibil de luni până duminică între orele 07:00 și 22:00.

Orange SA este un operator de telecomunicații mobile și o subsidiară a grupului France Telecom. Inmomentul de fata Orange are cea mai buna retea de internet mobil din Romania astfel daca vrei sa ai internet de calitate la viteza superioara poti urmari serviciile Orange de telefonie mobila cu internet in reteaua 5G.

Iti recomandam sa urmaresti si modul de interactiune cu serviciul relatii cu clientii Vodafone – call Center

Contactează Orange din alte retele

 • Dacă nu ai un număr de telefon Orange, apelează numărul 0374300300 (apel cu tarif normal) şi selectează opţiunea -> Nu sunt client Orange
 • În roaming, Serviciului Clienți poate fi apelat la numărul +40 374 300 300, taxat ca apel internaţional către România. În afara orelor de program, abonații vor fi redirecționați către Serviciul Clienți la numărul 401, apel taxabil cu 0.14  euro/minut. Transferul către un operator pentru clienți PrePay este tarifat cu 0.05 euro credit/minut.

De regula nu sunt probleme cu reteua Orange iar deranjamentele de ordin tehnic se pot remedia foarte usor apelanda la serviciul de suport clienti de la Orange Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *