Portare DIGI Mobil – Abonamente telefonie DiGi

Cum te poti porta in reteaua DIGI Mobil?

Portarea unui numar de telefon intr-o anumita retea este posibila prin serviciul gratuit de portare oferit automat de orice companie de telecomunicatii din Romania. Aflam in acest articol cum poti porta un numar de telefon la DIGi Mobil.

Portare DIGI – telefonie DIGI Mobil

Reteua de telefonie DIGI a prins terent iar in ultimul timp s-a dezvoltat pe partea de 5G destul de bine la nivelul marilor orase din Romania. Pretul abonamentelor la telefonia DIGI este unul competitiv si probabil cel mai mic pret din Romania.

Daca vrei sa te portezi in retea iata cum poti efectua portare la DIGI in paragrafele de mai jos.

Te prezinti intr-un punct sau magazin DIGI unde este necesar sa prezinti urmatoarele acte:

 1. actul de identitate;
 2. ultima factura achitata la actulalul tau furnizor;
 3. vei completa cererea de portare.
 4. cererea tip pentru portarea la DIGI  trebuie depusă la operatorul spre care vrei să portezi numărul (DIGI) împreună cu o copie după actul de identitate şi o copie după ultima factură emisă de furnizorul donor.

Pe toată durata procesului de portare Digi, poţi să afli care este stadiul cererii tale de la furnizorul în reţeaua căruia pleci (furnizorul acceptor DIGI).

Abonamente DIGI la portare

telefonie digi portare

De regula la DIGI sunt diferite oferte la portarea numarului in reteua DIGI astfel daca prinzi oferta DIGI la portare benficiezi de:

 • 1 numar portat – pret abonament DIGI 2,5 euro TVA inclus pe o perioada de 4 luni;
 • 2 numere portate – platesti abonamentul DIGI pret de 6 luni 2 euro Tva inclus;
 • 3 numere portate la Digi – abonament 1,75 euro timp de 8 luni tva inclus;
 • Pentru 4 numere portate in reteua DIGI Mobil ai un abonament de 1,5 euro timp de 12 luni tva incus.

De regula pentru abonamentul DIGI Nelimitat pretul lunar de referinta fara oferta este de 5 Euro Tva Inclus insa daca ai mai multe numere pretul abonamentului va scadea pentru fiecare numar de telefon portat sau contractat in reteua de telefonie DIGI Mobi.

La portare primesti inca un bonus si anume 50% reducere la telefoanele mobile din oferta de portare DIGI. Desigur aici se aplica anumite clauze pe care este bine sa le discuti cu un consultant Digi Mobil.

Pentru relatii suplimentare poti intra in contact cu cei de la Digi astfel:

 • Trimite un Email pe adresa [email protected]
 • Relații cu clienții Digi (Bucuresti 031.400.4414; alte judete 03xx.400414)
 • Magazinele Digi Romania.

Daca ai un telefon la alta companie cu eSIM poti sa portezi numarul de telefon la DIGI ulterior poti activa din contul tau de client serviciul eSIM DIGI care te scapa de cartela clasica.

Cat dureaza portarea la DIGI?

Procesul de portare DIGI nu este unul complicat, astfel conform cu datele oficiale de regula portarea nu ar trebui sa dureze mai mult de 3 zile. Totusi stabileşte împreună cu operatorul data la care vrei să se efectueze portarea – în condiţii normale 3 zile lucrătoare de la depunerea cererii, dar nu mai mult de 25 de zile lucrătoare.

Bine de stiut! Serviciul va fi întrerupt pentru 3 sau 4 ore pentru ca furnizorul să poată opera portarea, timp în care nu vei putea da sau primi telefoane.

Ca o statistica a numerelor portate in diferite retele mobile din Romania conform cu datele oficiale publice regasim urmatoarea situatie raportata la prima luna din anul 2024.

Furnizorii care au primit cele mai multe numere de telefonie mobilă în luna IANUARIE 2024 sunt:

 • RCS & RDS: 73.679
 • Vodafone România: 23.162
 • Orange România: 16.223
 • Telekom Romania Mobile Communications: 9.700
 • Orange Romania Communications: 1.536.

In functie de preferintele dvs poti alege furnizorul de servicii Mobile iar de regula criteriul pe care ne bazam atunci cand alegem sa incheiem un abonament sau sa portam un numar de telefon este pretul abonamentului, facilitatile abonamentului si nu in ultimul rand calitatea serviciilor.

De regula toti furnizorii au servicii mobile bune pe primul loc fiind Orange la telefonia mobila si internet dar nici Digi nu sta rau intrucat acoperirea la nivel national se apropie usor dar sigur de 99,9%.

Daca nu esti sigur cum trebuie sa procedezi in cazul in care alegi sa portezi un numar la Digi iti recomandam sa urmaresti articolul nostru despre modul de contact DIGI serviciul relatii clienti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button