MyPPC aplicatia destinata clientilor Enel

Aplicatia myPPC - Descarca app din Magzin Play si appStore

Aplicatia MyPPC a fost lansata pentru clienti PPC Energy Romania, compania care in anul 2023 a preluat portofoliul de clienti Enel din Romania. Compania PPC Energy este acum pregatita sa ofere servicii premium pentru clientii din Romania astfel com analiza aplicatia MyPPC locul de unde vei gestiona contractul tau activ.

Descopera Aplicatia MyPPC online

Noua aplicatie MyPPC este foarte asemanatoare cu aplicatia MyEnel, astfel daca ai utilizat aplicatia MyEnel o sa iti fie usor sa utilizezi si noua aplicatie MyPPC Energy. Cu un design grafic bine conturat aplicatia MyPPC Energy iti ofera urmatoarele functii utile:

 • poti plati factura PPC Energy direct din aplicatia mobila;
 • ai acces la datele de consum, index sau transmitere index PPC Energy;
 • primesti notificari despre actualizari aplicatie sau plati facturi la PPC Energy Romania;
 • poti sa compari indexul pe fiecare luna astfel ai acces la grafice de consum;
 • poti salva datele cardului pentru platile viitoare efectuate prin aplicatia MyPPC Energy.

Descarca aplicatia MyPPC Energy Romania

In functie de sistemul de operare al dispozitivului tau mobil iti recomandam sa descarci aplicatia numai din magazinele de aplicatii online astfel:

 • Descarca pentru MyPPC Android – Google Play Store
 • MyPPC Energy pentru dispozitivele IOS, Iphone – APP Store
 • Aplicatia este disponibila si pentru dispozitivele Huawei – Gallery APP

Daca aplicatia MyPPC nu functioneaza poti accesa interfata web pe pagina oficiala a acestei aplicatii online. In cazul in care ai intrebari despre serviciile PPC Energy sau despre MyPPC poti suna la serviciul de relatii clienti PCC Energy Romania la telefon 021 997.

La momentul actual pot exista anumite erori de functionare in aplicatia MyPPC datorita treceri bazei de date din MyEnel in aceasta aplicatie insa acestea se pot rezolva rapid prin update periodic.

myppc aplicatie ppc energy

MyPPC Login clienti

Aplicatia MYPPPC Energy a preluat toata baza de date a clientilor Enel astfel nu este necesar sa iti creezi un nou cont. Datele tale sunt valide si in aplicatia MyPPC astfel vom identifica modul prin care te poti autentifica, loga in aplicatie astfel:

 1. Te conectezi in aplicatia MyPPC direct cu datele din vechea aplicatie MyEnel;
 2. Introduci Adresa de email sau numarul de telefon aferente contului tau de client (fost ENEL);
 3. La rubrica introdu Parola este necesar sa introduci parola de acces in aplicatia MyPPC (aceiasi parola de la MyEnel sau poti reseta parola direct din pagina de Login aplicatie MyPPC)
 4. Nu uita Aplicatia PPC are interfata asemanatoare cu aplicatia MyEnel care in prezent numai functioneaza.

Resetarea parolei in aplicatia MYPPC  se poate efectua usor, ulterior vei primi un cod de securitate cu ajutorul caruia poti reseta parola si ulterior poti seta o noua parola pe care o vei folosi atunci cand de autentifici in aplicatia MyPPC Energy.

login myppc

Pentru autentificare in aplicatia MyPPC direct in browser accesati sectiunea de LOGIN MyPPC – vezi aici

Platile facturilor la energia electrica sau gaze naturale se pot face incepand de luna aceasta prin aplicatia MyPPC disponibila online pentru Android si IOS. Daca totusi aveti probleme in a va autentifica in aplicatie, recomandam sa utilizati interfata web disponibila la adresa de mai sus.

Cu aplicatia MYPPC gestionezi consumul de energie electrica sau gaze naturale de oriunde fara prezenta fizica la magazinele PPC Energy din Romania. Urmarim oferta PPC Energy din Romania si vom publica noutatile despre pretul per/ kilowat ora daca alaegi un contract nou cu PPC Energy Romania, compania care in momentul de fata a preluat toate activele Enel din Romania.

Tot in interesul cititorilor nostrii am publicat un ghid de interes pentru clientii Electrica Furnizare si anume modalitatile de contact serviciul de relatii clienti Electrica Furnizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button