Jocul Calamarului: Provocarea – sezonul 2 pe Netflix

Jocul calamarului: Provocarea este defapt un reality show care a fost lansat pe Netflix, astfel primele 5 episoade din noul sezon se pot urmari acum pe Netflix urmand sa fie disponibile si celelalte 5 episoade din  al serialului Jocul Calamarului.

Jocul calamarului – Provocarea

Amintim faptul ca, primul sezon din serialul sud-coreean Squid Game s-a lansat pe Netflix pe data de 17 septembrie 2021 și a ajuns rapid pe locul 1 în Top 10 cele mai vizionate seriale de pe Netflix în România.

Jocul Calamarului – Provocarea nu este sezonul 2 din prima serie ci un serial ce face parte din colectia Jocul Calamarului. Sezonul 2 din Jocul Calamarului nu a fost confirmat pentru lansare momentan de Netflix.

Acest serial Jocul Calamarului – Provocarea este mult mai slab fata de primul serial astfel dezamagirea fanilor a atins cote extreme datorita faptului ca, actori nu sunt cunoscuti iar calitatea interpretarii lasa de dorit.

In noul serial, 456 de jucatori intra intr-un concurs pentru a castiga marele premiu de 4.56 miliarde de dolari. Pe masura ce participa la diferite probe inspirate dupa Jocul calamarului, strategiile, aliantele si taria de caracter vor fi testate in timp ce competitorii vor fi eliminati.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button