iHidro noua aplicatie Hidroelectrica

Hidroelectrica a lansat aplicatia iHidro, aplicatie ce a fost asteptata cu mult interes de toti clientii Hidroeolectrica intrucat compania a preluat nenumarati noi clienti iar de aici au fost anumite intarzieri cu facturile Hidroelectrica.

Noua aplicatie de la Hidroelectrica denumita iHidro este deja online si poate fi descarcata pentru toate dispozitivele mobile in functie de sistemul de operare al dispozitivului mobil.

Aplicaţia Hidroelectrica permite urmărirea graficului de consum lunar, transmiterea indexului, vizualizarea facturii, dar şi a istoricului facturării şi plăţilor.

În aceeaşi aplicaţie clienţii pot vedea oferta actuală oferită de companie şi au acces, în acelaşi timp, la o serie de servicii: Schimbare furnizor, Schimbare titular de contract, Contracte vânzare cumpărare pentru prosumatori şi Contractare furnizare loc nou de consum.

Functii utile aplicatie iHodro – Hidroelectrica

Identificam in cele ce urmeaza functiile pentru noua aplicatie online de la Hidroelectrica:

  • Facturare: Aici sunt disponibile facturile emise și istoricul plăților efectuate.
  • Utilizare: Această secțiune permite introducerea indexului autocitit și consultarea istoricul de consum.
  • Contul Meu: În această secțiune, clienții își pot administra profilurile și detaliile personale.
  • Servicii: În această secțiune este disponibil un link către portalul client.hidroelectrica, urmând ca foarte curând să fie adăugat și un link către Q Desk – aplicația de gestionare a reclamațiilor și sesizărilor.

Pentru a descărca aplicația iHidro, vă rugăm să vizitați Google Play Store sau App Store, în funcție de sistemul dvs. de operare.

Descarca aplicatia Hidroelectrica – iHidro

Aplicatia iHidro este deja disponibila in Google Play si App Store iar mai jos am postat linkurile catre magazinele aferente sistemului dvs de operare.

Cele mai utilizate functii in aplicatia Hidroelectrica

Scopul unei aplicatii online aste acela de a te ajuta sa iti gestionezi contul de client in cazul de fata contul Hidroelectrica iar conform cu datele oficiale, cele mai utilizate functii sunt:

  • transmitere index autocitit la Hidreoelectrica;
  • facturi, istoric facturi si plati facturi curente;
  • locuri de consum;
  • date despre contul tau de client Hidroelectrica si contracte in desfasurare;
  • posibilitate si contact Hidroelectrica;
  • Alte optiuni in aplicatia Hidroelctrica.

Clienții se plâng însă deja că e necesară crearea unui cont nou pentru fiecare loc de consum. Aplicația a fost realizată de Smart Energy Water, o companie cu sediul în SUA specializată în platforme inteligente pentru energie.

Cu siguranta o serie de probleme pot aparea odata cu versiunea primara a aplicatiei Hidroelectrica insa cu siguranta aceasta aplicatie se va dezvolta mai mult pentru a facilita functionarea corecta si fara erori.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button