Fan Courier Contact Relatii clienti

Modalitati de contact Fan Courier serviciul de relatii clienti suport si asistenta colete si livrari.

Fan Courier este cunoscut pentru fiabilitatea serviciilor sale, fiind una dintre cele mai bune companii de curierat din Romania.  Fan Courier au o rețea extinsă și bine organizată, ceea ce înseamnă că au capacități ridicate de a livra colete în timp util și în condiții bune.

Fan Courier are o acoperire națională și internațională, ceea ce înseamnă că îți pot livra coletele oriunde ai nevoie, fie că este vorba de livrări locale, naționale sau internaționale.

Analizam modul de interactiune cu serviciul de relatii Clienti Fan Courier  contact asistenta si suport colete expediate prin curier.

Contact Fan Courier call center

Daca ai nevoie de suport si asistenta speciala de la serviciul de relatii clienti Fan Courier iti recomandam sa intri in contact cu echipa de suport astfel:

 • Fan Courier contact telefonic – +4021.9336 (număr cu tarif normal, apelabil din orice rețea)
 • +40723/+40742.55.22.33 (apelabil din rețelele Vodafone și Orange)
 • Contact Fan Courier *9336 (* apel normal, fără suprataxă).

Fan Courier are o echipă dedicată de asistență clienți care poate oferi ajutor și suport în cazul în care întâmpini probleme sau întrebări legate de expedierea sau primirea coletelor. prin metodele de contact expuse mai sus poti intra in legatura cu cei de la serviciul de relatii clienti Fan Courier.

Fan Courier contact sediu central

Program relatii cu clientii Fan Courier: Luni – Vineri : 09.00 – 17.00

 • Recepție clienți (predare-preluare expediții): Fan Courier contact sediu central receptie colete: 0728.241.759
 • Adresa: Șos. de Centură nr. 32, Stefăneștii de Jos, Ilfov, 077175

Contact Fan Courier prin chat Live

Poti intra in legatura cu echipa de asistenta si suport fan Courier direct pe chatul live disponibil pe site-ul fancourier.ro la adresa contact fan Courier.

Principalele beneficii ale asistentei prin intermediul formularului de CHAT Live sunt:

Comunicare în timp real: Utilizatorii pot iniția conversații și pot primi răspunsuri în timp real de la agenții de suport al companiei Fan Courier contact center, fără a fi necesar să aștepte sau să apeleze un număr de telefon.

Agenții de suport pot oferi asistență personalizată, adaptată nevoilor specifice ale fiecărui utilizator sau situației în cauză. Aceasta poate include informații despre statusul expedierii, programări de livrare, tarife, reclamații sau orice altă întrebare sau problemă legata de centrul de suport Fan Courier contact pe chat.

Ușurința utilizării: Interfața de chat online Fan Courier este de obicei intuitivă și ușor de folosit, permițând utilizatorilor să trimită rapid întrebările lor și să primească răspunsuri fără a fi necesar să navigheze prin meniuri complicate sau să aștepte timp îndelungat.

Documentare și înregistrare: Conversațiile din chat pot fi înregistrate și documentate, ceea ce poate fi util atât pentru utilizatori, cât și pentru companie în cazul în care este necesar să se revină la discuții anterioare sau să se furnizeze dovezi pentru soluționarea unor probleme.

Acoperire si livrare Fan Courier

livrare Fan Courier

Daca alegi sa utilizezi Fan Courier ca principal serviciu de curierat pentru compania sau societatea ta iata care este disponibilitatea serviciului de curierat Fan Courier:

 1. Acoperire națională: Fan Courier poate livra colete în toată România, fie că este vorba de zone urbane sau rurale. Acest lucru înseamnă că serviciile lor sunt disponibile în majoritatea localităților din țară.
 2. Acoperire internațională: În plus față de serviciile naționale, Fan Courier oferă și opțiuni de livrare internațională către mai multe destinații din întreaga lume. Aceste destinații pot include alte țări europene sau chiar destinații mai îndepărtate.
 3. Livrări standard: Livrările standard se referă la serviciile de bază oferite de Fan Courier, care implică preluarea și livrarea coletelor într-un interval de timp specificat. De obicei, aceste livrări sunt efectuate în termen de câteva zile lucrătoare, în funcție de distanță și de ruta de livrare.
Aplicatia Fan Courier

aplicatia fan Courier

Toate informațiile relevante despre expedierile tale pot fi accesate în aplicația de mobil FAN Courier, disponibilă pe sistemele de operare Android și iOS. Aplicația este menită să simplifice activitatea expeditorilor și destinatarilor.

Aplicația mobilă vine cu numeroase beneficii:

 • Poți urmări, în timp real, statusul coletelor tale, atât ca expeditor, cât și ca destinatar;
 • Poți genera AWB-ul și plasa comanda de curier direct din aplicație;
 • Poți anula o comandă;
 • Ai opțiuni clare pentru ridicare și livrare: adresă sau puncte fixe FAN Courier de pick-up și drop-off;
 • Costurile sunt listate clar și sunt vizibile pentru fiecare serviciu și/sau opțiuni de livrare alese:
 • Acces rapid la centru de asistenta Fan Courier contact prin chat sau telefonic.

Dacă ești utilizator al aplicației, îți poți crea cont rapid și îți poți salva datele de profil, astfel încât să ai acces instantaneu la istoricul expedierilor tale și să plasezi comenzi cât ai spune FAN!

Iti recomandam sa urmaresti ghidul prin care poti interactiona cu serviciul de relatii clienti eMAG

Centrul de asistenta si relatii clienti Fan Courier

Daca alegi sa apelezi la serviciul de asistenta si suport Fan Courier contact relatii clienti ai acces la nenumarate informatii precum:

 1. Informații despre expedieri: Poți obține informații detaliate despre statusul expedierilor tale, inclusiv actualizări cu privire la preluare, procesare, livrare și confirmarea primirii coletelor.
 2. Asistență în caz de probleme: Dacă întâmpini probleme sau întârzieri în livrare, poți contacta serviciul de relații cu clienții pentru a primi ajutor în rezolvarea situației.
 3. Asistență la programări de livrare: Dacă ai nevoie de o programare specială pentru livrarea unui colet sau dacă dorești să modifici o programare existentă, serviciul de relații cu clienții Fan Courier îți poate oferi asistență în acest sens.
 4. Răspunsuri la întrebări despre servicii și tarife: Dacă ai întrebări legate de serviciile oferite de Fan Courier sau despre tarifele acestora, poți solicita clarificări și informații suplimentare de la reprezentanții serviciului de relații cu clienții.
 5. Gestionarea reclamațiilor: Dacă ai o reclamație sau o nemulțumire legată de serviciile oferite de Fan Courier, poți contacta serviciul de relații cu clienții pentru a-ți exprima problema și pentru a căuta soluții în vederea rezolvării acesteia.
 6. Asistență în folosirea serviciilor online: Dacă întâmpini dificultăți în utilizarea platformelor online sau a aplicațiilor mobile ale Fan Courier, poți solicita asistență și clarificări pentru a naviga mai ușor și pentru a folosi mai eficient aceste servicii.
Conditii de preluare colete la Fan Courier

Serviciul de preluare colete Fan Courier recomanda sa ambalati corespunzator coletele pentru a fi expediate astfel:

 • Alege o cutie adecvată: Folosește o cutie rezistentă și corespunzătoare mărimii coletului pe care dorești să-l trimiți. Cutia trebuie să fie suficient de rezistentă pentru a proteja conținutul împotriva deteriorării în timpul transportului.
 • Ambalează conținutul: Asigură-te că conținutul coletului este bine ambalat și protejat împotriva deteriorării. Folosește materiale de umplutură  pentru a umple spațiile goale din cutie și pentru a proteja obiectele fragile.
 • Închide coletul corect: Sigilează coletul folosind bandă adezivă rezistentă. Asigură-te că toate marginile și colțurile sunt bine sigilate pentru a preveni deschiderea accidentală în timpul transportului.
 • Etichetează coletul: Scrie adresa destinatarului și a expeditorului pe colet folosind un marker permanent sau etichete autoadezive. Asigură-te că adresa este scrisă clar și că nu sunt erori în informații.
 • Aplică etichetele de expediere: Dacă ai primit etichete de expediere de la Fan Courier, aplică-le pe colet conform instrucțiunilor furnizate. Aceste etichete conțin informații importante despre expediere și sunt necesare pentru procesul de livrare.
 • Programează preluarea coletului: Accesează platforma online a Fan Courier sau contactează serviciul lor de relații cu clienții pentru a programa preluarea coletului de la adresa ta. Asigură-te că furnizezi toate detaliile necesare și că respecți termenii și condițiile de livrare.
 • Urmează instrucțiunile specifice: Dacă ai cerințe speciale sau instrucțiuni suplimentare pentru livrare, asigură-te că le comunici în avans și că urmezi toate instrucțiunile furnizate de Fan Courier pentru a asigura o livrare fără probleme.

Pentru informatii despre Fan Courier apelati centrul de suport Fan Courier contact relatii clienti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button