Electrica Furnizare contact Relatii Clienti

Relatii clienti Electrica Furnizare

Afla cum intri in contact cu serviciul de relatii clienti Electrica Furnizare.

In interesul clientilor Electrica Furnizare va propunem o analiza asupra modului prin care poti solicita informatii comerciale, asistenta tehnica de la departamentul de relatii clienti Electrica Furnizare.

Contact Electrica Furnizare relatii clienti

Modalitati de contact Electrica Furnizare SA:

 • Contact departament central call center relatii clienti – 0244 406 006
 • Contact pe email:  clienti@electricafurnizare.ro
 • Poti trimite si un fax la numarul 0371 608 070.
 • Sediul social Eelectrica Furnizare SA: București, Șos. Ștefan cel Mare nr. 1A, sector 1, cod poștal 011736.

Electrica Furnizare contact prin formularul de contact online

De curand compania a implementat un formular de contact online prin care poti interactiona cu serviciul de relatii clienti astfel:

 1. Completeaza cod client Electrica Furnizare;
 2. Numar loc de consum regasit in contractul tau;
 3. Completeaza adresa ta de email si acceseaza formularul de contact Electrica Furnizare vezi formular.

Deranjamente Distributie energie electrica

Electrica Furnizare va pune la dispozitie mai multe numere de telefon pentru a anunta deranjamente in procesul de distributie energie electrica. Iata mai jos numerele de telefon unde poti anunta deranjamente la Electrica Furnizare in functie de operatorul de distributie.

 • TRANSILVANIA NORD 0800.400.929
 • TRANSILVANIA SUD 0800.500.929
 • MUNTENIA NORD 0800.500.205

Deficientele in alimentarea cu energie electrica ce afecteaza retelele electrice din judetele Arges, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Teleorman si Valcea pot fi semnalate direct operatorului de distributie la unul dintre numerele de telefon:

 • 0800 500 000 – numar de telefon gratuit in orice retea;
 • 0251 408 006, 0251 408 007, 0251 408 008 – numere de telefon cu tarif normal in reteaua nationala.

Despre Electrica Furnizare S.A

Electrica Furnizare S.A. este o companie din România care activează în domeniul furnizării de energie electrică. Este parte a Grupului Electrica, unul dintre cei mai importanți jucători din sectorul energetic românesc, cu operațiuni în generare, distribuție și furnizare de energie electrică.

Electrică Furnizare se concentrează pe furnizarea de energie electrică către consumatori, inclusiv clienți industriali, comerciali și rezidențiali. În calitate de furnizor de energie, compania are rolul de a asigura că necesitățile de energie ale clienților săi sunt îndeplinite în mod eficient și fiabil.

Compania poate oferi diverse servicii, cum ar fi gestionarea contractelor de energie, facturarea, consultanța în eficiența energetică și alte servicii conexe. Este posibil să ofere și opțiuni de energie regenerabilă sau alte programe speciale, în funcție de politica și strategia sa comercială.

Electrica Furnizare contact departament relatii clienti

contact Electrica Furnizare

Daca alegi sa intri in legatura cu cei de la Electrica Furnizare contact departament de relatii clienti iata cum poti proceda:

 1. Electrica Furnizare contact la numărul de telefon: Apeleaza telefon 0244 406 006 numar, dedicat pentru relații cu clienții. Acest număr de telefon ar trebui să fie afișat pe site-ul web al companiei sau pe facturile de energie electrică. Poți apela acest număr pentru a vorbi direct cu un reprezentant al serviciului de relații cu clienții și pentru a primi asistență cu orice întrebări sau probleme pe care le ai.
 2.  Poți trimite un e-mail către Electrica Furnizare S.A. folosind adresa de e-mail specificată mai sus in cadrul acestui articol sau pe alte materiale de contact Electrica Furnizare disponibile in mediul online. Asigură-te că incluzi informațiile necesare în e-mail pentru a-ți putea fi oferită asistență adecvată.
 3. Chat online: Verifică dacă Electrica Furnizare S.A. oferă această facilitate și folosește chat-ul online pentru a discuta cu un reprezentant al serviciului de relații cu clienții.
 4. Biroul de relații cu clienții: Verifică adresele și orele de funcționare ale acestor birouri pe site-ul web al companiei sau prin alte mijloace disponibile.
Program serviciu de relatii clienti Electrica Furnizare

Serviciul de relatii cu clientii Electrica Furnizare este disponibil de Luni până Vineri, între orele 8:00-20:00. Daca alegi sa intri in contact prin apel telefonic alege acest interval de timp astfel incat sa ai posibilitatea de a vorbi cu cineva din departamentul de suport clienti.

 Aplicatia MyElectrica

Aplicatia MyElectrica este utilta tuturor clientilor Electrica Furnizare astfel iti recomandam sa descarci si sa instalezi aceasta aplicatie astfel:

Pentru a te autentifica in aplicatie trebuie sa ai un Cont de client MyElectrica. Daca inca nu ai efectuat o inregistrare te poti inregistra astfel:

MyElectrica Login cont client sau inregistrare cont:

 1. Inregistrare cont pentru acces aplicatie – daca inca nu ai cont;
 2. MyElectrica Login utilizator sau client – Vezi aici
 3. Activare cont;
 4. Plata factura online la Electrica Furnizare;
 5. Transmitere index Electrica Furnizare;
 6. Recuperare cont client.

Daca sunt intrebari legate de facturi, index autocitit sau alte intrebari legate de contractele cu Electrica Furnizare, va sugeram sa identificati asa cum am specificat in acest articol, modul de contact Electrica Furnizare relatii clienti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button