Digi online aplicatia gratuita pentru clientii DIGI

Digi online este o platforma de streaming video detinuta de DIGI Romania RCS-RDS.  Pe Digi online poti urmarii competitii sportive, filme, documentare, muzică sau desene animate, oricare ar fi preferințele tale în materie de conținut TV, sigur găsești ceva pe placul tău în cele peste 100 de canale și posturi radio din grilă.

Pe Digi Online urmărești cele mai mari competiții sportive, dar și cele mai bune filme ale momentului, și toate acestea chiar de pe telefon, tabletă sau laptop.

Acceseaza contul tau pe Digi online

Pentru a beneficia de programele disponibile in aplicatie sau pe platforma online este necesar sa cream un cont de client pe platforma sau aplicatia digi online dupa cum urmeaza:

 1. Accesezi digi online și completezi datele tale de client DIGI: vei avea nevoie de CNP-ul titularului și numărul de contract sau numărul unei facturi DIGI.
 2.  Alegi o adresă de e-mail și o parolă pe care le vei folosi de fiecare dată când vrei să accesezi contul tău DIGI.ro.
 3. Accesează link-ul de confirmare primit pe adresa de e-mail aleasă si deja ai contul creat.

Amintim faptul ca, Digi Online ofera abonatilor o biblioteca video de filme si seriale de la posturile Film Now respectiv canalul Epic Drama.

Aplicatia de streaming video este disponibila pe toate dispozitivele care sunt conectate la internet: telefoane mobile, tablete, Android TV, Smart TV-uri cu Android, LG webOS si Samsung.

Digi online este o aplicatie utila tuturor clientilor Digi astfel daca vrei sa urmaresti programele tale preferate poti accesa de oriunde din Romania contul tau pe aplicatia Digi online.

Aplicatia Digi Online este alături de tine și poate fi accesat și din mașină! Tot ce trebuie să faci este sa descarci aplicația pentru Android sau iOS și sa conectezi telefonul la sistemul de bord al mașinii. Astfel, poți folosi Digi Online direct din meniul ecranului de bord și ai acces la funcția audio pentru 7 posturi TV și 18 posturi radio. Accesul se poate face din orice rețea de internet fix sau mobil din România.

Pentru a rula in conditii optime aplicatia online Digi este util sa faceti toate actualizarile necesare astfel incat sa eliminati erorile din versiunile mai vechi.

Consum de banda Digi Online

Consumul de date mai ales daca te afli pe o conexiune de date mobile, depinde de rezoluția afișată. Putem face o medie a valorilor în funcție de conținutul imaginii astfel:

 • LQ (low quality): 190 MB/oră;
 • MQ (moderate quality): 560 MB/oră;
 • HQ (high quality): 850-1200 MB/oră;
 • HD (high definition): 1500-2200 MB/oră;
 • HD (high definition): 2500-3200 MB/oră.
 • LQ (calitate redusă – low quality);
 • MQ (calitate medie – medium quality);
 • HQ (calitate înaltă – high quality);
 • HD (high definition);
 • FHD (high definition).

Pentru utilizarea Platformei de pe un dispozitiv mobil (telefon sau tableta) este necesară descărcarea aplicației mobile Digi Online. Aplicația mobilă poate fi descărcată din:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button