Digi Mobil acoperire mai mare in reteaua 5G

Digi Mobil are incepand cu luna noiembrie 2023 la nivelul capitalei acoperire 5G mult mai buna si deja se vede acest lucru. Daca pana in prezent doar in zona centrala a capitalei te bucurai de semnal 5G acum la Digi ai acoperire peste tot in Bucuresti.

Valentin Popoviciu – vicepreședinte Grupul DIGI:

În perioada următoare vom accelera implementarea astfel încât creșterea de trafic și la nivel de rețea, care ajunge la 50%, să fie baza prin care să oferim clienților noștri noua tehnologie cât mai rapid. Întotdeauna evoluția tehnologiei nu a implicat costuri suplimentare pentru client.

Clientii vor beneficia în cadrul aceluiași preț de viteză de acces și de toate posibilitățile pe care le vor avea în urma accesării tehnologiei 5G. La nivel național, sunt deja instalate 1266 de instalații cu 5G care acopera 15 municipii, 11 orașe și 24 de comune. Infrastructura rețelei este în pregătire, însă mai sunt mici obstacole.

Cerinte banda 5G operatori telefonie mobila

  • Digi – CAT16 în banda 3600 MHz
  • Orange – CAT20 exclusiv comercializat de operator
  • Vodafone – procesor minim Octa Core minim 1.8 GHz, memorie internă minim 6GB RAM, sistem de operare Android 9.0 sau mai nou; suport pentru banda 5G NR: N78; suport pentru LTE+NR Dual Connectivity operation utilizând benzile B3/B20 (LTE) şi N78 (NR)

tehnologia 5G va îmbunătăți serviciile existente și va favoriza dezvoltarea de noi servicii (așa cum aplicațiile mobile s-au dezvoltat cu adevărat odată cu răspândirea 4G).

Daca pana in prezent in interiorul locuintelor nu exista semnal 5G la Digi Mobil si aici vorbim doar de Bucuresti iata ca in prezent se vede diferenta si inbunatatirea retelei 5G la Digi Romania.

5G va putea de asemenea conduce la instalarea de stații de bază de mică putere, așa numitele „celule mici”, comparabile cu emițătoarele wi-fi, în special în locuri aglomerate precum stadioane, aeroporturi sau centre comerciale.

Acoperirea 5G se va dezvolta gradual, pentru a susține capacitățile superioare de acces la internet, o stabilitate mai bună a conexiunii în zonele aglomerate și latență redusă. În mod gratuit, DIGI facilitează tuturor utilizatorilor săi, accesul la tehnologia 5G, acest beneficiu fiind inclus în oferta comercială, indiferent de tipul abonamentului ales.

În plus, compania își menține intenția de a păstra nemodificate planurile tarifare ale pachetelor de servicii fixe și mobile cât mai mult posibil și de a sprijini sustenabil societatea românească prin practicarea, în cei aproape 30 de ani de existență, a celor mai mai accesibile prețuri de pe piață.

In prezent Digi Mobil are pretul cel mai mic la abonamentele cu trafic nelimitat astfel nenumarati clienti au ales Digi Mobil intrucat raportul pret calitate este unul foarte bun.

Iti recomandam sa urmaresti modul de contact Vodafone UK pentru cei ce au ales sa lucreze in Marea Britanie si folosesc reteaua de mobil de la Vodafone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *