Delfinariu Constanta – Tarife bilete 2024

Delfinariul din Constanța este un complex care găzduiește spectacole cu delfini și alte animale marine pentru a oferi divertisment și educație publicului larg. Delfinariul din Constanța este situat în stațiunea Mamaia și este una dintre atracțiile turistice populare din zonă.

In cadrul articolului nostru analizam pretul unui bilet la Delfinariul din Constanta daca ai de gand sa vizitezi delfinariul sau iti doresti sa participi la un spectacol cu delfini.

Delfinariu Constanta pret bilete 2024

Exemplificam tarifele si preturile pentru Delfinariul din Constanta, preturi valabile pentru anul 2024 sezon si extrasezon.

Tarife EXTRASEZON 2024 01.10.2023 – 30.04.2024

Delfinariu Constanta pret 2024

Demonstrații / antrenamente 20 minute

 • Tarif Adulți 30,00 lei
 • Elevi/Studenți 7,50 lei
 • Copii până la 7 ani gratuit.

Pret Delfinariu Constanta – Planetariu 2024

Acces la demonstrații 30 minute  – 35 locuri / demonstrație

 • Tarif Adulți 12,00lei
 • Elevi/Studenți 3,00lei
 • Copii până la 7 ani gratuit
 • Accessul copiilor sub 7 ani se face la demonstrația de la ora 10:15

Taxa access Microrezervație și Păsări Exotice

 • Tarif Adulți 8,00lei
 • Elevi/Studenți 2,00 lei
 • Abonament Dendrologic Micro 320,00lei/an
 • Copii până la 7 ani gratuit.

Tarife Echitație Delfinariu Constanta

 • Echitație CAI 15,00lei
 • Abonament 5* 400 lei
 • Abonament 11* 800 lei.

Atractii la Delfinariul din Constanta in sezonul estival

bilete delfinariu constanta

Atractiile de sezon ale delfinariului din Constanta pot varia în funcție de programele și evenimentele planificate, si pot include:

 1. Spectacole cu delfini: Spectacolele sunt atracții principale ale delfinariului, unde delfinii execută diverse acrobații și demonstrații care arată abilitățile lor naturale și inteligența. Aceste spectacole sunt adesea impresionante și educative, oferind publicului oportunitatea de a învăța mai multe despre viața și comportamentul delfinilor.
 2. Spectacole cu foci: Spectacolul poate include diferite numere și acrobații realizate de foci, care sunt la fel de captivante și educative ca și cele cu delfini.
 3. Interacțiune cu animalele: În unele cazuri, delfinariile pot oferi programe speciale în care vizitatorii pot interacționa mai aproape cu delfinii. Acest lucru poate include înotul cu delfinii sau sesiuni de hrănire și atingere a animalelor sub supravegherea personalului specializat.
 4. Activități educative: Pe lângă spectacolele de divertisment, delfinariile pot oferi și programe educative despre viața marină, conservarea mediului și importanța protejării habitatelor naturale.
 5. Tururi și prezentări: In anumite momente la Delfinariul din Constantase pot efectua tururi ghidate ale facilităților și prezentări în spatele culiselor pentru a oferi vizitatorilor o perspectivă mai profundă asupra modului în care sunt îngrijiți și pregătiți delfinii și alte animale marine.

Delfinariul Constanța este un complex care include mai multe facilități și activități pentru vizitatori mai ales in sezonul estival cand delfinariul Constanta este vizitat de nenumarati turisti.

Daca ai ajuns la Delfinariul din Constanta poti sa participi la spectacole sau sa vizitezi delfinariul care include:

Bazin pentru spectacole: Delfinariul dispune de un bazin special amenajat pentru spectacolele cu delfini și alte animale marine. Acest bazin este dotat cu platforme și alte elemente necesare pentru efectuarea acrobațiilor și demonstrațiilor de către delfini.

Tribună pentru spectatori: Pentru a permite publicului să asiste la spectacole, delfinariul are o tribună sau un amfiteatru cu locuri pentru spectatori. Aceste locuri sunt dispuse astfel încât să ofere o vizibilitate bună asupra bazinului și a spectacolelor.

Spații de agrement: Delfinariul include și alte spații de agrement, cum ar fi zone de picnic, restaurante sau cafenele, magazine de suveniruri și alte facilități destinate confortului și divertismentului vizitatorilor.

Iti mai recomandam sa urmaresti detalii despre salina Slanic Prahova – pret bilete acces

Programul de vizitare Delfinariu Constanta 2024

 1. Program Delfinariu Constanta DEMONSTRAȚII CU DELFINI – Luni – Duminică: 11:00, 15:00 și 18:30
 2. DEMONSTRAȚII CU LEII DE MARE –  Luni-Duminică: 10:00, 13:00 și 17:00
 3. Program de vizitare acvariu – Luni-Duminică: 8:30 – 16:00.

Tarifele sau pretul biletelor pentru acces la Delfinariul din Constanta pentru sezonul estival 2024 se va afisa la inceputul sezonului estival. Cumpara bilete online pentru Delfinariu Constanta mai rapid si mai simplu pentru a evita cozile si timpi de asteptare.

Adresa Delfinariu ConstantaBulevardul Mamaia 255, Constanța 900552

În cadrul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, începând cu anul 1985 a intrat în circuitul public o Microrezervaţie care se întinde pe o suprafaţă de cca 12 ha din care 2 ha reprezintă luciu de apă cu vegetaţie palustră. Acest obiectiv a fost creat în ideea de a oferi vizitatorilor o imagine cât mai complexă asupra naturii dobrogene.

Când vă programați să vizitați Delfinariu Constanta, nu uitați să vă faceți timp și pentru o vizită la Microrezervație și Expoziția de Păsări Exotic chiar merita experienta.

De regula biletele la Delfinariul din Constanta se pot achizitiona la punctele de intrare in delfinariu sau online pe anumite site-uri de specialitate.

website oficial: delfinariu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button