Cum poti comanda un card fizic Revolut

Revolut cel mai popular serviciu de finante din 2023 este din ce in ce mai apreciat si mai folosit de tot mai multi romani. Analizam in cadrul acestui articol modalitatea prin care poti comanda un card revolut direct la tine acasa astfel incat sa poti beneficia de cardul Revolut si in format fizic.

In prezent peste 35 de milioane de clienți din întreaga lume care folosesc Revolut pentru a trimite bani către peste 160 de țări sau bani instant catre familie sau prieteni.

Revolut le permite utilizatorilor să deschidă un cont curent în aplicaţie în câteva minute, să efectueze transferuri domestice şi internaţionale gratuite, să deţină şi să schimbe 25 de monede în aplicaţie folosind cursul de schimb real (interbancar), şi să cheltuie bani în întreaga lume, în 130 de monede, fără taxe şi comisioane ascunse, folosind un card contactless VISA sau MasterCard.

Cum comand un card fizic Revolut ?

Pentru a comanda un card fizic atasat la contul tau din Revolut trebuie sa urmaresti sa aplici pasii urmatori odata ce te-ai logat in aplicatia revolut:

 1. Accesează fila „Carduri” în aplicație.
 2. Apasă butonul „Ia-ți un card”.
 3. Alege 💳 „Card fizic” și tipul cardului tău.
 4. Creează codul tău PIN.
 5. Furnizează-ne adresa ta și finalizează comanda.

Cat costa sa ai un card Revolut

 • Gratuit daca alegi cardul virtual Revolut;
 • 27 de lei daca alegi un card fizic Revolut, card ce va sosi la tine acasa daca alegi sa folosesti cardul fizic.

Cardul Revolut se comandă direct din aplicaţie, costă 27 de lei. Timpul de livrare diferă în funcţie de tipul de card ales, dar în mod normal cardul ajunge la destinatar între 3 şi 7 zile. Cardul este contactless, funcţionează şi cu chip şi cu strip. Pentru un cont Revolut poţi avea până la trei carduri fizice active şi cinci carduri virtuale active. Fiecare card extra pe lângă acestea va costa în plus.

Avantaje si dezavantaje Revolut

Ca orice aplicatie de servicii financiare exista si minusuri sau sa le spunem avantaje si dezavantaje insa cu siguranta aceste dezavantaje nu te vor face sa numai folosesti Revolut.

Avantaje Revolut:

 • utilizezi cardul Revolut in strainatate pentru plati si retrageri numerar de la bancomat fara nici un comision;
 • faci schimburi valutare la cel mai bun curs de pe piata;
 • beneficiezi de asigurarea banilor pana la 100.000 de Euro prin Revolut Bank;
 • este un card de debit (nu de credit), prin urmare nu poti face cheltuieli accidentale pe minus;
 • aplicatia Revolut este simplu de instalat si configurat, inclusiv in limba romana;
 • deschiderea contului Revolut este simpla si rapida, fara birocratiei si verificari de credit.

Dezavantaje:

 • in weekend-uri exista comisioane la retrageri de numerar sau schimburi valutare;
 • desi suportul pentru clienti este disponibil non-stop, nu sunt operatori vorbitori de limba romana, doar engleza;
 • nu exista sucursale bancare sau locatii fizice in Romania.

Datele spun că unul din cinci bucureșteni folosesc Revolut, iar la nivel național există 1,7 români care apelează la serviciile acestui fintech. Acesta trebuie să fie și motivul pentru care, din 2020, îți poți deschide la Revolut cont cu IBAN în lei.

Poți solicita atât carduri de debit fizice, cât și carduri virtuale pentru toate planurile Revolut. Depinde de planul tău ce tip de card de debit primiți și câte carduri virtuale poți crea.

Alege planul sau cardul Revolut in functie de nevoile tale. Exemplificam mai jos planurile tarifare in functie de optiunea aleasa.

 • Standard – este un cont gratuit in UK si un cont euro cu IBAN, poti retrage de la bancomat pana la 800 lei lunar si sa executi schimburi valutare de maxim 5.000 lei.
 • varianta Plus te costa 14,99 lei lunar, iar pe langa toate facilitatile gratuite vei mai beneficia si de: card personalizat, servicii clienti non-stop, rambursare bilete in unele conditii.
 • Premium implica un abonament de 29,99 de lei lunar si include printre altele: retrageri de la bancomat in limita a 1.600 lei lunar, livrate gratuita a cardului, schimb valutar nelimitat in timpul saptamanii, asigurare medicala si pentru bagaje cand calatoresti.
 • Metal este varianta de lux a Cardului Revolut, cu un abonament ce te costa 54,99 de lei. Cu aceasta optiune poti retrage pana la 3.000 de lei de la bancomat lunar, ai un card exclusiv Metal si cashback la plata cu cardul, plus alte beneficii la calatoriile in strainatate.

Pentru a beneficia de Revolut este necesar sa descarci aplicatia Revolut din magazinul de aplicatii conform cu sistemul tau de operare:

Cu Revolut vacantele devin mai simple intrucat numai este nevoie sa ai bani la tine in moneda tarii respective. Ai cel mai bun curs valutar direct in aplicatia Revolut.

Iti recomandam sa urmaresti modul prin care beneficiezi de suport si asistenta de la serviciul de relatii cu clientii Sodexo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button