Cum poti activa roaming la Digi Mobil

Serviciul de roaming Digi poate fi activat oricand iti doresti mai ales daca ai de gand sa pleci in afara tarii si vei avea nevoie de serviciile de telefonie mobila oriunde te-ai afla in afara tarii.

Urmarim modul de activare roaming la Digi mobil in special pentru cei ce nu au activat serviciul de roaming niciodata iar pasii pentru activare nu sunt inca cunoscuti.

Activare Roaming DIGI MOBIL

Pentru Activarea serviciului de roaming la DIGI , cel mai simplu mod este prin apel telefonic la numarul *777 sau la 031.400.7777.

Deasemenea se mai poate activa si dezactiva serviciul de roaming de la Digi prin intermediul site-ului online digi.ro unde ai acces la toate detaliile contractului tau cu Digi inclusiv telefonie mobila sau televiziune prin cablu.

Pentru activare roaming Digi iti recomandam sa urmaresti urmatorii pasi:

 1. Intră în contul tău Digi. Dacă nu ai unul, îți poți crea unul pe site-ul oficial website digi
 2. Accesează secțiunea „Serviciile mele”;
 3. Selectează secțiunea „Digi Mobil”;
 4. Alege numărul de telefon pentru care vrei roaming in cazul in care detii mai multe abonamente la Digi;
 5. Selectează „Configurează” și apoi „Roaming voce”;
 6. Apasă butonul „Activează”.

Activare roaming date mobile – internet Digi

 1. Intră în contul tau de client Digi;
 2. Mergi la „Serviciile mele”
 3. Selectează „Digi Mobil”
 4. Alege numărul de telefon pentru care dorești roaming de date
 5. Selectează „Configurează” și apoi „Roaming date”
 6. Apasă butonul „Activează”.

Setari pentru functionare  Roaming Digi

In situatia in care Iti functioneaza serviciul de Voce, dar nu iti functioneaza si Datele mobile iata cum poti verifica setarile:

  • In cazul in care nu esti sigur ca ai facut activarea roamingului de Date,verifica daca ai activat serviciul de Date in roaming la plecarea din tara (in contul tau de client sau telefonic la 004.031.400.7777)
  • Verifica daca functia „Date in Roaming” din telefonul tau este activa. In caz contrar, activeaza aceasta functie.
  • Cauta in meniul telefonului functia „Retele mobile” si activeaza una din retelele mobile la care telefonul tau se conecteaza automat.

Atentie serviciul de roaming nu functioneaza pe unele tipuri de SIM-uri. In acest caz, nu vei putea activa serviciul. SIM-ul trebuie schimbat intr-unul din magazinele noastre din tara, schimbarea acestuia fiind gratuita.

In cazul in care nu te descurci cu activarea serviciului de roaming de la Digi va sugeram sa intrati in contact cu echipa de asistenta Digi Mobil sau sa vizitati un magazin Digi din apropierea locuintei dvs.

De regula serviciul de contact asistenta Digi Mobil poate sa te indrume rapid catre activarea serviciului de roaming in reteua Digi Mobil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button