Contact Revolut Romania – Suport clienti

Ai nevoie sa intri in contact cu Revolut Romania pentru informatii legate de contul sau cardul tau?

Urmarim modul prin care poti intra in legatura cu echipa de suport Revolut din Romania pentru solicitari legate de contul tau Revolut sau de cardurile Revolut.

Revolut Bank UAB oferă servicii de credit, plăți, cont curent și cont tip depozit la vedere. Revolut a fost lansat in prima faza ca o aplicatie de gestionare cont credit si plati insa ulterior s-a transformat intr-o institutie bancara in toata regula.

Revolut Contact asistenta si suport clienti

Intrucat numarul utilizatorilor Revolut este intr-o crestere continua iata care sunt modalitatile de contact Revolut pentru informatii si suport cont sau card Revolut:

 •  Revolut contat pe chatul live direct din aplicatie;
 • Contactează Revolut direct pe adresa de email: [email protected]
 • Poți suna la o linie telefonică automatizată + 37052143608 numai pentru pobleme legate de acces la cont sau cardul Revolut.

Aplicația Revolut este perfectă pentru tine în cazul în care călătorești mult, faci plăți internaționale, investești în diverse instrumente financiare sau vrei să îți gestionezi banii rapid, dintr-o singură aplicație.

Asistenta si suport Revolut

Pentru a lua legatura cu un agent live poti suna la numarul de telefon Revolut afisat mai sus sau direct pe chatul live dupa cum urmeaza:

Pentru a începe un chat cu echipa de suport:

 1. Apasă pe poza ta de profil sau pe inițiale (colțul din stânga sus).
 2. Deschide secțiunea „Ajutor”.
 3. Alege o categorie relevantă.
 4. Alege un subiect cu care ai nevoie de ajutor.
 5. Dacă articolul nu te ajută cu problema ta, apasă butonul Discută cu noi pe chat.

Vei vorbi cu robotul nostru de chat, Rita. Dacă aistentul virtual nu te poate ajuta, vei fi redirecționat către unul dintre agenții noștri de suport.

Clienții Ultra au acces non-stop la serviciul nostru de suport prin apel extern, pe care îl poți accesa prin aplicația Revolut, momentan doar în engleză.

În mod alternativ, poți folosi chatul nostru anonim dacă apeși pe „Ți-ai uitat parola?” pe ecranul de conectareva trebui să ratezi de 3 ori pasul cu selfie sau verificarea documentului.

Continuă să-ți folosești vechiul număr de telefon până când îți vom confirma că noul număr de telefon a fost actualizat pe contul tău. Trimite-ne un e-mail la [email protected]. Pentru un răspuns mai rapid, îți recomandăm să ne contactezi prin chat, în schimbul e-mailului.

Deblocare cont Revolut

Cum îmi blochez sau deblochez cardul este o intrbare frecventa la Revolut.
 • Mergi la secțiunea „Carduri” dacă apeși pictograma cu card în dreapta sus.
 • Găsește cardul pe care vrei să-l blochezi/deblochezi și apasă „Blochează card”/„Deblochează card”.

Cum poti comanda un card fizic Revolut?

Pentru a comanda un card fizic Revolut este necesar sa urmaresti pasii urmatori:

 • Accesează secțiunea „Carduri”, atingând pictograma cardului din dreapta-sus.
 • Atinge butonul „Adăugați nou”.
 • Alege ? „Card fizic” și tipul cardului.
 • Crează un cod PIN.
 • Furnizează adresa de domiciliu și trimite comanda.

Livrarea cardului Revolut acasa la tine implica costul de livrare insa nu este un cost care sa depaseasca 30 de lei asa ca merita. Vezi mai multe detalii despre cardul fizic Revolut in articolul nostru dedicat – Card Revolut gratuit

Pentru orice informatie legata de modul de contact Revolut Romania urmariti aplicatia mobila Revolut sau accesati modalitatile de contact descrise mai sus in articolul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button