Contact PPC Energy Romania

PPC Energy Romania este compania care a preluat activele ENEL din Romania, astfel incepand din luna aprilie 2024 PPC Energy continua furnizarea cu energie electrica si gaze naturale pentru toti clienti sai preluati de la Enel.

Care sunt modalitatile de contact PPC Energy Romania pentru a discuta cu serviciul de relatii clienti din Romania. In analiza noastra identificammodul de contact PPC relatii clienti si locatii pentru magazinele si punctele de prezenta din Romania.

PPC Energy Contact relatii clienti

Interactioneaza cu echipa se asistenta si suport clienti din Romania la telefonul serviciului de call center PPC Energy, disponibil de luni până vineri, în intervalul 08.00-20.00. Sună la numărul de telefon 021 9977 (apel cu tarif normal), oricând ai nevoie de informații.

La PPC Energy Romania poti trimite solicitarea și prin intermediul Poștei Române la adresa  Bulevard Mircea Vodă, nr. 30, etaj 6, camera 6.8, sector 3, București.

Intra in contact cu PPC Energy pentru deranjamente servicii la telefon 0800 070888 – deranjamente PPC Energy

Contact PPC pentru transmitere index autocitit

 • Prin apel telefonic la 0800 07 07 01 (apel gratuit) – pentru contracte încheiate în piața concurențială.
 • Prin apel telefonic la 0800 07 08 09 (apel gratuit) – pentru contracte încheiate în regim reglementat (serviciu universal, clienți inactivi și clienți preluați în regim de ultimă instanță).
 • Prin intermediul aplicației myPPC, în secțiunea Index.
 • Trimite index PPC Energy printr-un apel telefonic la numărul de telefon 021 9977 (apel cu tarif normal), tasta 1.

În aplicația myPPC, transmiți indexul și afli informații despre contract și facturi, dar și despre produse și servicii. Activează notificările ca să știi când e perioada de transmitere a indexului și când s-a emis factura. De asemenea, ai acces la ultimele 12 facturi, astfel încât poți compara mai ușor consumul și costurile. Poți accesa contul tău myPPC de pe telefonul mobil sau din orice browser.

myppc aplicatie ppc energy

Informatii Facturi PPC Energy – contact relatii clienti

Serviciul de relatii clienti de la PPC Energy Romania ofera asistenta si suport clientilor sai in vederea efectuarii platilor online catre serviciile PPC Energy. Daca alegi sa intri in contact cu PPC Energy poti gasi informatii utile despre:

 • plata online facturi PPC Energy;
 • informatii si utilizare aplicatia MyPPC;
 • contact PPC Energy pentru identificare mod de treansmitere index autocitit la PPC Energy;
 • solicitari de esalonare plati facturi la energie;
 • alte informatii utile regasite pe site-ul PPC Energy sau prin apel la serviciul derelatii clienti.

Plata facturilor online la PPC include anumite date necesare plății precum: ID-ul facturii (îl găsești pe prima pagină); Codul de plată (îl găsești pe prima pagină a facturii); și Adresa ta de e-mail.

PPC Energy este una dintre cele mai mari companii energetice din Europa mai precis Grecia și oferă o gamă largă de servicii și produse legate de energie electrică și gaz. Iată câteva dintre serviciile principale pe care le oferă:

 1. Furnizare de energie electrică și gaz: PPC furnizează energie electrică și gaz natural atât pentru consumatori casnici, cât și pentru întreprinderi și industrii.
 2. Producție de energie electrică: PPC Energy operează o serie de centrale electrice. De asemenea, investește în surse de energie regenerabilă, cum ar fi energia eoliană și solară.
 3. Servicii de eficiență energetică: Compania PPC oferă soluții și consultanță pentru îmbunătățirea eficienței energetice în industrie, clădiri și infrastructură.
 4. Servicii de gestionare a rețelelor: PPC Energy operează și întreține rețele de distribuție și transmisie a energiei electrice, asigurând furnizarea eficientă și sigură a energiei către consumatori.
 5. Compania dezvoltă și implementează tehnologii inovatoare pentru monitorizarea și controlul rețelelor electrice, precum și pentru gestionarea consumului de energie.

Sloganul „Energie pentru orice” transmite ideea că la PPC fiecare client găsește soluțiile potrivite pentru modul său de viață, pentru pasiunile, nevoile și dorințele sale, fără prejudecăți sau întrebări care să îi pună în discuție alegerile. Energia reprezintă mai mult decât un simplu bun de consum; este o alegere personală. PPC își dorește să fie un partener pe termen lung, pregătit să ofere soluții de energie sustenabilă pentru orice nevoie, dorință sau plan – atât pentru prezent, cât și pentru viitor.

Începând din luna aprilie 2024, logoul PPC va înlocui treptat logoul Enel atât pe facturile clienților, cât și în toate punctele de contact, inclusiv în magazine, pe stațiile de plată de tip self-pay și în comunicările sau canalele online.

Deranjamentele servicilor se anunta numai la numarul de telefon specificat mai sus, disponibil pentru anuntarea deranjamentelor PPC Energy.

Pentru orice informatie va sugeram sa intrati in contact cu PPC serviciul de relatii clienti sau sa analizati site-ul oficial ppcenergy.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button