Cel mai bun VPS in 2023 la cel mai bun pret

Cauti un server VPS stabil si la un pret accesibil ?

In cadrul acestui articol facem o analiza asupra celor mai bune servere VPS in raport cu pretul exprimat dar si cu performantele si nevoile pentru un website sau pentru o aplicatie online.

Ce este un server VPS ?

Serverele Virtuale Private sunt considerate primul upgrade major de la un cont de gazduire shared. Principalele avantaje sunt : alocarea unuia sau mai multor IP-uri dedicate, acces root SSH, alocarea de resurse RAM si CPU superioare, spatiu pe harddisk complet izolat de alti client, precum si posibilitatea de manipulare a sistemului de operare si a extensiilor aferente.

Fiecare server VPS vine cu o cantitate dedicată de resurse care vă este disponibilă atunci când veți avea nevoie de acestea.

Webmasterii au capacitatea de a instala diferite sisteme de operare pe fiecare VPS, iar serverele pot fi configurate și instalate aplicații de orice fel, deoarece aveți acces complet la server.

Cele mai bune servere VPS 2023

Cel mai bun server VPS trebuie sa includa anumite aspecte ce tin de ordin tehnic precum:

 • Resurse alocate CPU si RAM
 • Tipul si frecventa de baza al procesorului (AMD sau Intel);
 • Mediul de stocare: HDD SSD sau Nvme;
 • Conexiunea la internet: banda minima garantata;
 • Protectia si nivelul de securitate pentru Data Center.

Care sunt cele mai bune servere VPS recomandate si testate de noi?

Servere VPS Contabo – Germania

vps contabo

Asa cum reiese din imaginea de mai sus, poti obtine un server VPS la pretul de 5,99 Euro plus TVA. Un server VPS cu resurse optime pentru un website cu un trafic mediu spre ridicat. Contabo este o companie din Germania ce detine mai multe centre de date la nivel global. Pretul poate fi mai mare daca alegi o locatie din afara Germaniei.

 

Servere VPS in Romania

Cel mai bun pret pentru un VPS in Romania este oferit de cei de la DedicatServer.ro unde avem o configuratie interesanta pentru un VPS rapid si eficient. Preturile pornesc de la 4,5 euro plus TVA si avem un nivel de resurse optim pentru orice tip de site.

vps in romania

Daca alegi abonamentul de 7,5 Euro plus TVA beneficiezi de 4 vCore si 6 GB memorie Ram suficient pentru mai multe site-uri web.

 

Avantajele unui server VPS

 • controlul complet al resurselor
 • ai resurse dedicate pentru VPS-ul tau
 • poti sa gazduiesti un numar nelimitat de site-uri
 • poti seta permisiuni si crea conturi
 • nu imparti resursele cu nimeni
 • site-ul se va incarca mult mai rapid
 • pret mai mic decat un server dedicat.

Server VPS de la OVH

Daca alegi OVH cu siguranta vei avea un server performant insa si pretul poate fi ceva mai mare insa se compenseaza cu stabilitatea si calitatea serviciilor VPS de la OVH.

server vps ovh

Serverele virtuale de la OVH sunt foarte bune pentru streaming radio intrucat nu avem limita de banda pentru traficul lunar. OVH- VPS

Daca nu stiti sa configurati un server VPS este necesar sa va indreptati catre o gazduire standart partajata sau puteti cere ajutorul celor de la expo Hosting Media. Pe langa un server VPS este necesar sa instalati programe software care sa va permita accesul la anumite aplicatii cum ar fi : cPanel, CyberPanel, Plesk sau alte programe destinate utilizarii pe servere VPS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button